De elektrische fietsen van Lacros neem je gemakkelijk mee op reis

NEDERLAND – Fietsen bij mooi weer is natuurlijk heerlijk. Op vakantie is de fiets het ideale vervoermiddel om de streek te ontdekken of naar de supermarkt te gaan. In het buitenland zijn er vaak meer heuvels en hellingen om uit te dagen. Extra ondersteuning kan hierbij heel fijn zijn. Het vervoeren van een e-bike is erg zwaar en neemt veel ruimte in beslag. Maar wat is het alternatief? We hebben hem gevonden! Een opvouwbare e-bike die in een handomdraai compact is te maken en dus gemakkelijk mee op reis kan.

Het Nederlandse bedrijf Lacros is sinds 2009 gespecialiseerd in elektrische vouwfietsen. De elektrische vouwfietsen van tegenwoordig passen vaak niet bij het beeld dat men ervan heeft. Lacros biedt oer-Hollandse kwaliteitsfietsen en biedt een breed scala aan modellen met verschillende bagagedragermogelijkheden en wielmaten.

Comfortabel en betrouwbaarMensen hebben vaak het idee dat een elektrische vouwfiets met kleinere wielen minder comfortabel en minder stabiel is. Het komt uit het verleden. Ondanks de kleinere wielen is een lange fietstocht geen probleem voor Lacros road warriors. De fietsen bieden dezelfde stabiliteit en comfort als een grote e-bike. Daarnaast stap je sneller op en af ​​dankzij het kleinere formaat van de wielen en de lage instap. Dit maakt de elektrische vouwfiets tot een betrouwbaar vervoermiddel. Krachtige en compacte Lacros fietsen zijn opvouwbaar waardoor ze weinig ruimte innemen en makkelijk mee te nemen in de camper, caravan, boot of gewoon in de auto. De elektrische fietsen van Lacros zijn uitgerust met een krachtige motor waarmee je met een fluitje een heuvel of een helling kunt beklimmen. Daarnaast zijn de fietsen voorzien van een goede accu waarmee je tot meer dan 100 kilometer kunt afleggen. Voor kortere afstanden, bijvoorbeeld om boodschappen te doen, zijn fietsen ook uitstekend geschikt. Op de bagagedrager met een draagvermogen van 25 kilogram bevestig je eenvoudig een tas of een fietsmand.

U kunt momenteel profiteren van decemberkorting in de showroom van Schijndel!Kom snel langs voor een proefrit en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort.

LacrosNieuwe Eerdsebaan 165482VS Schijndel+31(0)73 203 2487

Voor meer informatie en actievoorwaarden kunt u ons telefonisch bereiken op bovenstaand telefoonnummer