Deze man steelt elektrische fietsen, ook al zijn ze maar gesloten

Gisteren, 17:35 • 1 minuut leestijd

EDE – Deze jonge verdachte heeft meerdere e-bikes gestolen in Ede. Gelukkig was hij duidelijk zichtbaar. Hij stond voor de ingang van het verpleeghuis bij de geparkeerde fiets.

Hij wachtte met toeslaan tot de kust veilig was. En toen hij dat deed, liep hij naar de elektrische fiets, forceerde het slot en ging er met de fiets vandoor.

Hij deed hetzelfde trucje in de supermarkt.

Herken jij deze fietsendief? Bel 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem als u niet wilt zeggen wie u bent: 0800-7000. Aantal koffers: 2022279349.

Op 21 februari 2023 wordt de 20e Landgraaf Optoch ingetrokken. Na 2 jaar noodgedwongen ‘stilstand’ pakken we de draad weer op en zorgen we ervoor dat de grote stoet weer als vanouds door de Landgraafstraat gaat.

Hoe laat begint de heide optocht in Ede?

De optocht van Ede vindt plaats op zaterdag 19 augustus 2023. De optocht start om 18.30 uur. Deze processie heet Heideoptocht Ede.

Is Heideweek vrij? Vrij. Zodat iedereen kan genieten. Of het nu opgewonden of eenzaam is. â Feestweek voor jong en oud! a

Hoe laat begint de optocht in Didam?

De optocht wordt gehouden op zondag 5 juni 2022. Van 10.15 uur tot 11.00 uur in de rij staan ​​voor de traditionele optocht op het parkeerterrein in Boszicht. 11.00 1. Gokken vindt vanaf dit tijdstip plaats op het parkeerterrein, er is gelegenheid voor het geven van een toelichting aan de jury.

Waar is de carnavalsoptocht van 2022? Veel plaatsen en dorpen in Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland hebben carnavalsoptochten, zoals Tilburg (Kruikenstad), Den Bosch (Oeteldonk), Breda, Eindhoven, Bergen op Zoom, Helmond, Roosendaal, Hapert (Kempenparade), Soerendonk, Valkenswaard, Budel, maar ook Kerkrade, Heerlen, Weert, Maastricht, Roermond en …

Hoe laat optocht Oud Lunterse Dag?

Op zaterdag is er rommelmarkt in het centrum van Lunteren, braderie, demonstratie van oude ambachten, optocht (Reutemeteut, aanvang 13.00 uur), ringrijden, huldiging van de ‘beste burgers Boven’ en ga zo maar door.

Waarom oud nieuw maanjaar? De Oud-Lunterse Dag is sinds 1977 een jaarlijks dorpsfeest in het Gelderse Lunteren. Dat jaar vierde de Lunterse Muziekvereniging Kunst Na Arbeid haar 70-jarig bestaan ​​en organiseerde een groot volksfeest met een boerenbruiloft. Oud-Lunterse Dag komt hieruit voort.

Hoe laat begint Oude Lunterse Dag? De organisatie van vandaag is in handen van de commissie OUD Lunteren. Op de vrijdag voor de Oude Lunterse Dag, dus op 27 augustus, wordt er een tocht gehouden die uiterlijk om 10.00 uur start vanaf de Boslaan in Lunteren. Deelname is gratis en je ontvangt een aandenken.