Een elektrische fiets kopen? Dit zijn de beste deals tijdens Black Friday!

Black Friday is niet alleen het moment om een ​​nieuwe televisie te kopen. Het is ook de beste gelegenheid om een ​​elektrische fiets te kopen. Wij hebben 5 e-bikes op een rijtje gezet die je met flinke korting kunt kopen.

Vroeger was een elektrische fiets iets voor de ouderen onder ons. Iedereen rijdt tegenwoordig. Toch wil je geen modderstroom maken op je e-bike. Dat doe je met deze vijf merken zeker niet tijdens Black Friday.

Black Friday-korting op jouw elektrische fiets

We hebben vijf speciaal voor jou geschikte elektrische fietsen in de stad op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er forse Black Friday kortingen op deze modellen. Daar zijn ze!

Cowboy 3

Hoewel een cowboy meestal op een paard rijdt, kun je nu op een cowboy rijden. Het merk maakt uitstekende elektrische fietsen. Tijdens Black Friday is Cowboy 3 in de aanbieding, hoi! Hoe later je het brengt, hoe goedkoper het wordt.

Zo betaal je in januari 1.490 euro voor bezorging, terwijl een elektrische fiets in april slechts 1.190 euro kost. Dus als je het niet meteen nodig hebt, is dit een perfecte deal. Voor dat geld krijg je een automaat, een actieradius van 70 kilometer en een motor met 30 Nm koppel in de achterwielen.

Gazelle Esprit HFB elektrische fiets

Als je een Nederlands fietsmerk moet noemen, dan is Gazelle waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt. Dit merk maakt tegenwoordig ook prima elektrische fietsen.

Ook Esprit. Het is een elektrische fiets die perfect is voor de stad omdat hij tegen een stootje kan. De 340 Wh accu zorgt voor een actieradius tot wel 60 kilometer. Het motorvermogen bedraagt ​​30 Nm. Deze fiets scoor je nu met 400 euro korting tegen 1.599 euro.

Pegasus Siena E7F Plus Disc

De Pegasus E7F Plus is een degelijke elektrische fiets die ook nog eens goed handelt. Deze stille fiets heeft een Bosch middenmotor van 50 Nm en een actieradius tot wel 80 kilometer. Deze versie kreeg tijdens de ANWB elektronische test een 8.1, dus je weet dat je goed zit.

Het mooie aan deze elektrische fiets is dat je nu Black Friday korting krijgt van ruim 500 euro. Zo betaal je nu slechts 2.079 euro in plaats van 2.599 euro.

Batavus PACKD E-Go Plus 7V 2023

Naast Gazelle hebben we natuurlijk nog een oer-Hollands merk: Batavus. Typerend is ook het uiterlijk van de PACKD E-go Plus 7V. Het is een elektrische fiets die je overdag kunt gebruiken.

Met een vermogen van 60 Nm ga je met gemak die lange heuvel op. De actieradius tot wel 75 km zorgt er bovendien voor dat je mooie ritten kunt maken. Nu koop je deze elektrische fiets met 500 euro korting voor 1.599 euro.

Bird Bike A Frame 2022

Wil je een stoere moderne elektrische fiets waarmee je er geweldig uitziet? Dan is een Bird Bike misschien wel iets voor jou. Deze fiets wist de toppositie te behalen in de AD Bike Test.

Deze motor heeft een maximaal bereik van 70 km en een motorvermogen van 45 Nm. Er is ook een handige app waarmee je lampen en alarmen kunt bedienen. Nu heb je deze voor 1.699 euro in plaats van 1.999 euro.

Elektrische fiets kopen? Dit zijn de beste deals tijdens Black Friday!

Wanneer je een nieuwe elektrische fiets koopt en deze na 3 jaar weer verkoopt, is de prijs flink gedaald. Dit komt onder meer doordat de batterij zwakker wordt en vervangen duur is. Koop je voor 1500 euro een nieuwe elektrische fiets, dan is dat na ongeveer 3 jaar niet meer dan 500 euro.

Kan je een elektrische fiets op afbetaling kopen?

Ben je van plan een elektrische fiets, pedelec of racefiets te kopen, maar wil je de aanschafprijs voor meerdere jaren betalen? Vanaf nu kan je bij Cyclobility een renteloze fietslening afsluiten. Bij Cyclobility zorgen wij voor het rentepercentage, zodat je in je eigen tempo een fiets kunt kopen en afbetalen.

Wat zijn de maandelijkse kosten van een e-bike? Een ebike ter waarde van rond de €3000,- kost €6,50 per maand. Deze prijs is afhankelijk van de prijs van je elektrische fiets.

Hoeveel kost een maandelijkse fietshuur? Fietsen te huur zijn online gemiddeld 2.500 euro, met verzekering en onderhoud, € 81,00 per maand bij een huurcontract van 36 maanden. 7 procent over € 2.500,00 komt neer op € 14,84 per maand. Netto, bij een belastingtarief van 37,35 procent is dat € 5,45 netto per maand.

Kun je een elektrische fiets lenen? U kunt deze fiets- of motorlening afsluiten op elk type fiets of motor, tweedehands of tweedehands. Denk aan een e-bike, bakfiets, racefiets, mountainbike, vouwfiets, elektrische step,.. Je hebt minimaal 500 euro geleend. U betaalt maandelijks, gespreid over minimaal 1 jaar.

Waar kan ik fiets op afbetaling kopen?

Bouw je fiets en bepaal het bedrag van de maand Fietsonderdeel is heel flexibel Gazelle. Bepaal je maandlasten: wil je je fiets in 24, 36 of 48 maanden afbetalen?

Hoe werkt het fietsplan 2022? Fietsregeling 2022 Het komt erop neer dat werknemers via hun werkgever een nieuwe fiets kunnen kopen met belastingvoordeel. In het geval van een elektrische fiets scheelt dit al snel wat geld. Het is geen verrassing dat werknemers fietsen als hun meest waardevolle voordeel zien.

Kan je fietsen? Onderhandelen kan altijd. U kunt bijvoorbeeld vragen of er iets is dat “tegen betaling” kan worden gedaan (dat wil zeggen, of het een soort oude verzameling is) en/of er een gratis batterij bij zit, of op zijn minst een extra accessoire.

Kun je met een elektrische fiets ook gewoon fietsen?

Kun je ook elektrisch fietsen? Ja, je kunt ook op een elektrische fiets stappen. Zet je de motor uit of is de accu leeg, dan kun je gewoon verder fietsen. Houd er rekening mee dat u op een iets zwaardere fiets rijdt.

Wat zijn de nadelen van een elektrische fiets? Nadelen

  • Erg duur in aanschaf: Een elektrische fiets kopen is duur. …
  • Beperking: de batterijcapaciteit is mogelijk te laag. …
  • Reparaties en onderhoud zijn duur. …
  • De beschikbaarheid en levensduur van een e-bike is veel minder dan van conventionele fietsen.

Kun je ook zonder fiets fietsen? Je kunt ook zonder accu een elektrische fiets gebruiken, maar dan werkt de trapondersteuning niet. Hoe beheer ik de batterij? Batterijen verliezen na verloop van tijd ook wat energie als ze niet worden gebruikt. Daarom is het verstandig om de accu regelmatig op te laden.

Is elektrisch fietsen ook sporten?

Hieruit blijkt dat elektrische fietsers een vergelijkbare en zelfs grotere inspanning leveren dan mensen op de gewone fiets. Volgens het onderzoek gebruiken reguliere fietsers 4085 MET’s (Metabolic Equivalent of Task), ondersteunende fietsers gebruiken 4463 MET’s. Een MET is een eenheid die aangeeft hoeveel energie je verbruikt.

Welke spieren train je op een elektrische fiets? Je zult strakke spieren zien, vooral de grote spieren die het werk doen, inclusief je quads, hamstrings, kuiten en zelfs je bilspieren. Tegelijkertijd moet je tijdens het fietsen op je e-bike in balans zijn, wat betekent dat je core ook wordt getraind.

Is fietsen op een elektrische fiets goed voor je conditie? Een elektrische fiets is gezond. Het is goed voor je conditie en je verbrandt calorieën om je gewicht te verbeteren.

Hoeveel marge zit er op elektrische fiets?

De brutowinstmarge voor de koop/verkoop van 1 E-bike is een percentage van ⬠431,40 / ⬠500,- = 86,28%.

Hoeveel is de elektrische fiets waard na 3 jaar? Voorheen werd gerekend met 20 procent extra per jaar, nu ligt de verkoopprijs van tweedehands elektrische fietsen duidelijk hoger. Doorgaans is een e-bike die bij aankoop € 2.500 kost, na (ongeveer) drie jaar nog steeds € 1.000 tot € 1.200 waard.

Wat is de verkoopprijs van een elektrische fiets? Voor een nieuwe elektrische fiets kunt u rekenen op een aanschafprijs tussen de € 1.500,- en € 3.000,-. Er zijn modellen boven en onder deze prijsklasse. Zo zijn er elektrische fietsen waarvan de prijzen variëren van € 900 tot € 7.000 en meer.

Hoeveel Schrijf je af op een elektrische fiets?

Ook voor e-bikes gelden de gebruikelijke kortingsregels, dus maximaal 20% per jaar. Een e-bike van € 2000,- is dan een jaar later € 1600,- waard. De prijs kost dus € 33,20 per maand.

Hoeveel wordt de fiets afgeschreven? Met andere woorden: hoeveel verliest uw bezit aan waarde naarmate u rijdt en de fiets ouder wordt. Voor fietsen gelden de gebruikelijke kortingsregels, dus maximaal 20% per jaar. Een fiets die 1000 kost, kost dan na een jaar nog maar 800. De prijs kost dus € 16,60 per maand.

Wat verdient een fietsenmaker op een nieuwe fiets?

Startsalaris van een fietsenmaker etc. meestal tussen € 1.332 en € 1.960 in totaal per maand. Na 5 jaar werken ligt het salaris tussen de € 1.581,- en € 2.288,- per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoeveel verdient een fietsmonteur? Als beginnend fietsenmaker verdien je niet hetzelfde salaris als een professionele fietsenmaker. Je salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en genoten opleiding. Het gemiddelde salaris ligt tussen de €2200 en €3000 in totaal per maand.