Elektrische fiets kopen? Dit zijn de beste deals tijdens Black Friday!

Black Friday is niet het enige moment om een ​​nieuwe tv te kopen. Het is ook een mooie gelegenheid om een ​​elektrische fiets te kopen. We zetten 5 e-bikes op een rij die je met flinke korting kunt kopen.

Vroeger was een elektrische fiets iets voor de ouderen onder ons. Tegenwoordig rijdt iedereen erop. Je wilt echter geen modderig figuur maken met je e-bike. Dat doe je met deze vijf modellen zeker niet tijdens Black Friday.

Black Friday-korting op jouw elektrische fiets

Speciaal voor jou hebben we vijf elektrische fietsen op een rijtje gezet die perfect geschikt zijn voor in de stad. Daarnaast is er een flinke Black Friday korting op deze modellen. Hier komen ze!

Cowboy 3

Terwijl een cowboy vroeger op een paard reed, kun je nu op een cowboy rijden. Het merk maakt uitstekende elektrische fietsen. Tijdens Black Friday is de Cowboy 3 in de aanbieding, hoi! Hoe later je het laat bezorgen, hoe goedkoper het wordt.

Zo betaal je in januari 1.490 euro voor bezorging en kost de elektrische fiets in april maar 1.190 euro. Dus als je het niet meteen nodig hebt, is dit een geweldige deal. Voor dat geld krijg je automatische versnellingen, een actieradius van 70 kilometer en een motor met 30 Nm aan vermogen in het achterwiel.

Gazelle Esprit HFB elektrische fiets

Als je een Nederlands fietsmerk moet noemen, is Gazelle waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt. Dit merk maakt tegenwoordig ook hele goede elektrische fietsen.

Zo ook de Esprit. Het is de ideale elektrische fiets voor in de stad omdat hij tegen een stootje kan. De 340 Wh accu zorgt voor een actieradius tot wel 60 kilometer. Het motorvermogen bedraagt ​​30 Nm. Deze fiets scoor je nu met 400 euro korting voor 1.599 euro.

Pegasus Siena E7F Plus Disc

De Pegasus E7F Plus is een sterke elektrische fiets die ook nog eens heel goed stuurt. Deze stille e-bike heeft een 50 Nm Bosch middenmotor en een actieradius tot wel 80 kilometer. Dit exemplaar kreeg tijdens de ANWB e-bike test een 8,1, dus je weet dat je goed zit.

Het mooie aan deze elektrische fiets is dat je hem nu kunt krijgen met Black Friday korting van ruim € 500,-. Zo betaal je nu slechts 2.079 euro in plaats van 2.599 euro.

Batavus PACKD E-Go Plus 7V 2023

Naast Gazelle hebben we natuurlijk nog een oer-Hollands merk: Batavus. Ook de look van de PACKD E-go Plus 7V is klassiek. Het is een elektrische fiets die je voor een dag kunt gebruiken.

Met een vermogen van 60 Nm ga je gemakkelijk die steile heuvel op. Een actieradius tot wel 75 km zorgt er bovendien voor dat je mooie ritten kunt maken. Deze elektrische fiets koop je nu met 500 euro korting voor 1.599 euro.

Bird Bike A Frame 2022

Wil je een goede moderne elektrische fiets waarmee je opvalt? Dan is de Bird Bike A Frame wellicht iets voor jou. Deze fiets wist de hoogste positie te behalen in de AD Bike Test.

Deze fiets heeft een maximaal bereik van 70 kilometer en een motorvermogen van 45 Nm. Ook is er een handige app waarmee je de verlichting en het alarm kunt bedienen. Deze heb je nu voor 1.699 euro in plaats van 1.999 euro.

Elektrische fiets kopen? Dit zijn de beste deals tijdens Black Friday!

Wat is een normale prijs voor een elektrische fiets?

Omdat er nu zoveel verschillende modellen zijn, variëren de prijzen van ongeveer € 1500 voor een budgetklasse fiets tot € 4000 of meer voor een topmodel. Het leeuwendeel van de e-bikes kost rond de €3000.

Wat is een goede prijs voor een fiets? De peperdure fietsen kunnen een aanschafprijs hebben van € 1500,- of meer. Daarboven zijn ook fietsen te koop, maar dat zijn vaak hele bijzondere merken of met specifieke accessoires. Voor een goede standaard fiets waarmee je dagelijks zo’n 7 kilometer naar je werk rijdt, ben je zo’n €1000 kwijt.

Wat is een goede en goedkope elektrische fiets? Eigenlijk kunnen we maar vier modellen aanbevelen: Pro E-Bike, Popal, Anyway en de B’Twin Elops 500. De tweede is de goedkoopste van de tien, maar scoort goed op stabiliteit, batterijkwaliteit, vlakke ondersteuning en remmen.

Wat kost een simpele elektrische fiets?

Een eenvoudige E-Bicycle koop je al vanaf 800 euro. Wil je meer opties zoals een middenmotor, zware accu of goede remmen? Dan moet je iets groters meenemen. De best verkochte fietsen kosten tussen de 1300 en 2600 euro.

Wat kost een tweedehands elektrische fiets? Meestal zie je online een verkoopprijs tussen de € 700 en € 850. Betaal je veel minder voor de fiets omdat de accu niet meer genoeg is, dan is de nieuwe accu kopen altijd een optie. Controleer of het model nog beschikbaar is.

Wat is de beste goedkope elektrische fiets? 1 Villette la Joie Elektrische Fiets € 1.044 Met een prijskaartje van nog geen duizend euro legt deze elektrische fiets geen beslag op uw budget, maar kunt u toch weer op pad. Met de velgremmen, stevige antilekbanden en goede verlichting kun je veilig afslaan en kom je altijd veilig aan.

Wat is de beste elektrische fiets met middenmotor?

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is de beste e-bike met middenmotor van dit moment. Deze elektrische fiets heeft niet alleen een krachtige middenmotor, maar ook 8 versnellingen en is vooral een aanrader voor woon-werkverkeer. De fiets biedt veel rijcomfort en ziet er sportief uit.

Wat is op dit moment de beste elektrische fiets? Vier keer Best Buy voor de Stella De Morena Premium, de Livorno Premium, de Citta Superior MDS en de Vicenza Superior zijn door de 2022 AD Bike Test-panelleden geaccepteerd met de Best Buy-titel.

Wat is de beste elektrische fiets van 2022? Op 10 maart werden de beste fietsen van 2022 uitgereikt aan de Sparta d-Rule Energy en de Kalkhoff Entice 5.b Advance. De Fietsprijzen zijn een gezamenlijk initiatief van organisaties als RAI vereniging, ANWB en BOVAG.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste elektrische fiets? Een van de best geteste e-bikes is de Flyer GoTour6 5.00 625Wh. Deze fiets is getest met een Bosch Performance Line middenmotor, een 625Wh accu en een Bosch Intuvia display. De fiets is voorzien van acht versnellingsnaven, voorvork- en zadelpenvering en hydraulische schijfremmen.

Wat is het beste merk middenmotor?

Top 5: de beste middenmotor merken! Bafang. Shimano stappen. Broers. Panasonic.

Wat is een goede middenmotor? ‘Maak voor een goede vergelijking een proefrit op een elektrische fiets met de middenmotor Active Line Plus van Bosch. Dit is de beste ronde middenmotor. ‘

Is Amslod goed merk?

Amslod e-bikes zijn door Kieskeurig.nl meerdere malen bekroond met ‘Best Review’ in de categorie e-bike op Kieskeurig.nl! Enkele reacties van tevreden klanten: “Het is een geweldige fietstocht. Lage instap en makkelijk te verstellen.

Hoe goed is de Amslod-fiets? Er zijn 135 ervaringen op Trustpilot. Hier scoort Amslod 3,8 van de 5 sterren. Dit is een goed begin, maar er valt nog winst te behalen. De laatste berichten zijn vooral kritisch en gaan over slechte service na aankoop van een Amslod-product.

Wat voor merk is Amslod? Sinds 2015 is het Nederlandse merk Amslod in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. Het is echter geen nieuw fietsmerk, maar een merk dat een comeback heeft gemaakt. In 1915 besloot de heer Dolsma, gediplomeerd fietsenmaker uit Drenthe, een gemotoriseerde fiets te maken.

Wie is de eigenaar van Amslod?

Oprichters Ronald Meppelink en Bert Jonkeren zijn versterkt door Mark van Dijk, directeur Sales & Retail bij Amslod.

Is Amslod van Stella? Het is goed om je dat voor te stellen. Deze twee merken concurreren fel met elkaar en delen eigenlijk de wateren met elkaar. Weinig andere merken kunnen Amslod en Stella evenaren, dus deze twee merken zijn echt de baas. Het is interessant om op te merken dat Amslod en Stella niet veel van elkaar verschillen.

Welke fiets is beter Amslod of Stella?

Weinig andere merken kunnen Amslod en Stella evenaren, dus deze twee merken zijn echt de baas. Het is interessant om op te merken dat Amslod en Stella niet veel van elkaar verschillen. De fietsen van beide merken zijn van uitstekende kwaliteit. De prijs verschilt ook niet veel.

Is Stella een goede fiets? Stella Morena: uitgeroepen tot beste e-bike van 2021! Nieuwe Stella Morena uitgeroepen tot E-bike van het jaar. Niet alleen heeft de RAI-jury onlangs de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, ook is onze prachtige e-bike door het grote publiek geaccepteerd met de titel De Beste Test!

Is Amslod een goed merk? Amslod e-bikes zijn door Kieskeurig.nl meerdere malen uitgeroepen tot ‘Best Review’ in de categorie e-bike op Kieskeurig.nl! Enkele reacties van tevreden klanten: “Het is heerlijk fietsen. Lage instap en makkelijk af te stellen.