Elektrische fietsen in Amsterdam, alles wat je nodig hebt

Snelheid

Amsterdam is druk. Waar je ook bent in deze grote stad, het is altijd druk. Tenzij je uitgaat om 03:00 uur ‘s nachts kunt u rekenen op een groot publiek. Je kunt ervan uitgaan dat je langer onderweg bent en dat je bijna 130 ongevallen zult zien tijdens het autorijden of het gebruik van het openbaar vervoer. Op de fiets, zeker met een e-bike middenmotor, weet je zeker dat je overal voorbij zoeft. Je bent vele malen sneller en kunt overal langs zonder je te ergeren aan de auto achter je die heel dichtbij komt, of de man in de bus die constant hoest. Je zit lekker in je eentje, muziek in je oren en je bent in een mum van tijd overal.

Onafhankelijkheid

Daarnaast is onafhankelijkheid in onze ogen, en dat lijkt velen, ook een groot voordeel. U bent niet afhankelijk van stilstaand verkeer, een vrije parkeerplaats of veel te laat openbaar vervoer. Nee, je kunt lekker je ding doen en bent niet afhankelijk van anderen. Misschien van je huisgenoot die ook gebruik wil maken van je e-bike, maar daar blijft het bij.

Kosten

Natuurlijk mogen ook de kosten niet vergeten worden. Een auto is super duur, elke korte rit met het openbaar vervoer telt op een gegeven moment en de rekening voor een paar uur parkeren of een eigen parkeerplaats in Amsterdam is ook niet mals.

Gezondheid

Dan willen we je nog een voordeel voorschotelen, en wel vooral omdat je er veel gezonder van wordt. Buiten zijn, je bloedsomloop bevorderen en natuurlijk gewoon een beetje bewegen. Heerlijk toch? Profiteer van de mooie voordelen en ga fietsen, meer heb je niet nodig.