Koop een nieuwe elektrische Mercedes voor nog geen 1500 euro!

Door nicolasr Geplaatst op 27 december 2022 om 19:00 – 4 reacties

Dat lees je goed. Nieuwe elektrische Mercedes onder de 1500 euro. Hoe is het mogelijk?

Elektrisch rijden is duur hoor je iedereen zeggen. Bovenal is de aanschafprijs erg hoog, zeggen ze. Maar toch koop je voor minder dan 1.500 euro een splinternieuwe elektrische Mercedes… En nee, het is geen gestolen Mercedes.

Hoe is het mogelijk? Eenvoudig. het is geen elektrische auto, het is een elektrische fiets. Maar van Mercedes. En als je hem nu koopt, krijg je een mooie korting. En zo heb je een spiksplinternieuwe elektrische Mercedes in de schuur voor onder de 1500 topprijs.

Gloednieuwe elektrische Mercedes fietsen

Net als veel andere automerken gebruikt Mercedes ook emblemen van het eigen merk op fietsen. Elektrische fietsen in dit geval. De goedkoopste is de Mercedes EQ City Racer eBike voor minder dan 1.500 euro. Hiervoor krijg je een blauw met zwarte aluminium fiets met 1 accu.

Maar je kunt ook iets duurder kopen. Bijvoorbeeld de eBike van het Mercedes Formule E-team. Hiermee kun je 50 kilometer elektrisch fietsen. Het kost je iets meer, een schamele 2.900 euro.

En er zijn nog meer elektrische fietsen van Mercedes die elke keer een beetje duurder worden (haha, dat deed ik expres, versnellingen en zo, snap je?). Tot 4076 euro zilveren eBike met 2 accu’s aan boord. Voor de langeafstandsrijder.

Elektrisch rijden hoeft niet heel duur te zijn

Dus wil je een elektrische Mercedes maar wil je Gods fortuin er niet mee breken? Dan weet je nu waar je moet zijn. En het is ook leuk en gezond voor jou om ermee verder te gaan.

Lees Interacties

Op 10 maart zijn Sparta d-Rule Energy en Kalkhoff Entice uitgeroepen tot 5e b Advance+ Beste Fiets van het Jaar 2022. De Fiets Awards zijn een gezamenlijk initiatief van onder andere RAI Vereniging, ANWB en BOVAG.

Welke is de beste elektrische damesfiets?

Uit ons lijstje met de beste elektrische damesfietsen van 2022 is de Yorkbike Cooldrive II e-bike momenteel de best beoordeelde elektrische fiets van 2022. Deze damesfiets is voor iedereen toegankelijk en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat is de beste elektrische fiets die in 2022 is getest? Op 10 maart zijn Sparta d-Rule Energy en Kalkhoff Entice uitgeroepen tot 5e b Advance Beste Fiets van het Jaar 2022. De Fiets Awards zijn een gezamenlijk initiatief van organisaties als RAI Vereniging, ANWB en BOVAG.

Welke elektrische fietsen komen het beste uit de test? De Kalkhoff Endeavour 3. B is een overtuigende testwinnaar. De Kalkhoff is geleverd en getest met een 500 Wh accu en kost dan †2699. Met een 400 Wh accu kost hetzelfde model †2499 en zelfs dan zou – met een iets kleinere actieradius – de test ook overtuigend winnen.

Wat is momenteel de beste elektrische fiets?

De nieuwe Stella Morena is verkozen tot E-Bike of the Year. Niet alleen heeft de vakjury van de RAI onlangs de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met de titel best getest!

Wat is volgens de ANWB de beste elektrische fiets? Over de testwinnaar Kalkhoff Endeavour 3. B is een overtuigende testwinnaar. De Kalkhoff is geleverd en getest met een 500 Wh accu en kost dan †2699. Met een 400 Wh accu kost hetzelfde model †2499 en zelfs dan zou – met een iets kleinere actieradius – de test ook overtuigend winnen.

Wat is de beste elektrische fiets volgens de Consumentenbond?

De Cube e-bike kwam als eerste uit de test. Een goed en goedkoper alternatief is de Pegasus fiets. Opmerking: meer fietsen kwamen als beste uit de test.

Wat is een goede betaalbare elektrische fiets?

5 beste budget e-bikes

  • 1 Villette la Joie elektrische fiets € 1044. Op zoek naar de beste allround e-bike die licht en veelzijdig is, maar niet te veel kost? …
  • 2 Villette le Bonheur €1069. …
  • 3 Popal Sway € 1249. …
  • 4 Windgoo B3 elektrische miniscooter â€415. …
  • 5 vrienden.

Wat is de beste elektrische fiets van dit moment? De nieuwe Stella Morena is verkozen tot E-Bike of the Year. Niet alleen heeft de vakjury van de RAI onlangs de Stella Morena uitgeroepen tot beste e-bike van 2021, ook het grote publiek heeft onze prachtige e-bike omarmd met de titel best getest!

Wat kost een goede elektrische fiets? Omdat er nu veel verschillende modellen zijn, variëren de prijzen van ongeveer 1.500 euro voor een budgetfiets tot 4.000 euro of meer voor een topmodel. Het leeuwendeel van de e-bikes kost rond de € 3000. Vind in vijf stappen je weg naar de perfecte e-bike voor jou.

Wat is de beste elektrische fiets volgens de Consumentenbond?

De Cube e-bike kwam als eerste uit de test. Een goed en goedkoper alternatief is de Pegasus fiets. Opmerking: meer fietsen kwamen als beste uit de test.

Welke middenmotor maakt het minste geluid?

De Active Line Plus middenmotor maakt ook het minste geluid van de drie. Het koppel van het wiel is 50 Nm, wat zorgt voor een hoge acceleratie tijdens het fietsen.

Wat is beter Bafang of Bosch? Wie is de sterkste? Bafang houdt het vrij eenvoudig met hun middenmotorontwikkeling. Het overgrote deel van de e-bikes met middenmotor van deze fabrikant ondersteunt een maximaal koppel van 80 Nm. Dit betekent dat Bafang een sterker motorsysteem levert dan Bosch en de meeste andere merken.

Wat is een stillere middenmotor? De Shimano Steps E-5000 middenmotor is Shimano’s lichtste en stilste systeem.

Welke Bosch middenmotor is het stilst? Bosch Active Line middenmotor Daardoor bieden Bosch Active Line motoren het meest natuurlijke fietsgevoel, ook bij gebruik van turbo-ondersteuning. Het systeem is zeer stabiel. De Bosch Active Line motor is bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik op vlakke ondergronden en heeft een maximaal koppel van 40 Nm.

Wat is beter Bosch of Shimano middenmotor?

Wat is beter Bosch of Shimano middenmotor? De Shimano Steps E6000 motor heeft een trekkracht van 50 Nm. Ten opzichte van de middenmotor van de Bosch Active Line is deze krachtiger. Hierdoor bieden Shimano Steps meer ondersteuning tijdens het fietsen.

Wat is het beste merk middenmotor? Top 5: Beste middenmotor merken! Bosch. Bafang. Shimano stappen. Broers.

Wat is de beste elektrische fiets met middenmotor? De winnaar van de beste middenmotor elektrische fiets Test is de Flyer Upstreet 5.0 met 5 sterren en 8.6. Ook de Koga E-Nova EVO PT kreeg 5 sterren, met een magere 8,4. De rest van de top 10 scoorde minimaal een 8 of hoger, met 4,5 sterren.

Wat is het nadeel van een elektrische fiets?

Beperkt bereik: de batterijcapaciteit is mogelijk te klein. Vooral als de batterij na verloop van tijd verslijt. Fietsen zonder elektrische ondersteuning is op sommige e-bikes veel lastiger dan op een gewone fiets. Onderhoud en reparatie zijn relatief duur.

Wat is de levensduur van een elektrische fiets? Gemiddeld gaat een e-bike 8-12 jaar mee. Gelukkig heb je wel enige controle over hoe lang je e-bike meegaat. Bij goed onderhoud hebben vrijwel alle onderdelen een levensduur van 10 jaar. De enige uitzondering hierop is de batterij.

Waarom geen elektrische fiets? En wie heel blij is met het rijden op een “gewone” fiets, wil ook geen elektrische fiets. Daarnaast kan de prijs en het gewicht van een e-bike een reden zijn om deze niet te kopen. Voor een elektrische fiets betaal je al snel 1.500-2.000 en het gemiddelde gewicht zou 25 kilo moeten zijn (inclusief accu).

Is het verstandig om een ​​elektrische fiets te kopen? Met een gebruikte elektrische fiets kunt u enkele honderden euro’s besparen. Maar let goed op de kwaliteit van de accu en wees voorzichtig met e-bikes ouder dan 7 of 8 jaar.

Is elektrisch fietsen goed voor je gezondheid?

Conclusie. E-biken is een matige fysieke inspanning en is beter voor je conditie dan helemaal niet bewegen. In vergelijking met gewoon fietsen verbrand je echter minder calorieën en bouw je minder snel conditie op. Met een normale fiets werk je harder op dezelfde route.

Wat is beter voor je lichaam, fietsen of wandelen? 1 uur rustig wandelen verbrandt evenveel calorieën als 1 uur rustig fietsen. Als je de snelheid verhoogt, zal de fiets sowieso een overwinning blijken te zijn. Een uurtje fietsen in een redelijk tempo levert maar liefst 150 extra calorieën op ten opzichte van stevig wandelen.