Manta5 Hydrofoiler S3 is een elektrische fiets die zich voortbeweegt op het water

Jezus liep op het water, maar kon hij er ook op fietsen? We weten het niet, maar met de Manta5 Hydrofoiler S3 had hij geen wonder nodig. Dit apparaat maakt het zelfs voor de gewone sterveling mogelijk om op het water te fietsen.

De S3 is een grote verbetering ten opzichte van zijn voorganger genaamd XE-1. Zo kost het mensen nu gemiddeld slechts 40 minuten om de S3 onder de knie te krijgen. Bij de XE-1 duurde dit maar liefst drie uur. Dit model lanceert je en laat je zweven zonder te hoeven trappen. Met een enkele vinger op het gaspedaal ben je in het water en klaar om te gaan. Dit is ook sneller dan voorheen. De bediening gaat via bluetooth.

Manta5 Hydrofoiler S3

Verder is het onderstel van de Manta5 Hydrofoiler S3 extra ergonomisch en blijft de fiets rechtop staan ​​als je stilstaat. Dankzij de verbeterde dissel is ook de kans op afremmen tijdens het afzetten drastisch verkleind. Nog een voordeel van deze elektrische fiets: hij maakt weinig geluid. Hierdoor kun je genieten van de vrijheid die dit toestel je biedt. Vrij om de wilde wateren te verkennen, dit keer geen heuvels en scherpe bochten, maar golven. Kijk voor meer informatie op de Manta5-website.

Misschien ook interessant:

Iedereen kan leren surfen met dit elektrische surfboard van Lift Foils